BİGA ARICILARI DERNEĞİ 1965 SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ BAŞKAN AHMET YALÇIN:05354219284

//ÇANAKKALE BÖLGESİ BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ

BİGA ARICILAR DERNEĞİ
  BİGA ARICILAR DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

Arıcılar Yalçın, dedi

Biga Arıcılar Derneği olağan genel kurullarını gerçekleştirdi. Yapılan seçimler sonrasında Başkanlığına Ahmet Yalçın getirildi.

Alınan bilgiye göre, yönetim kurulu için seçimler, Belediye Ticaret Merkezi havuz başında 82 üyeden 57’sinin katılımı ile gerçekleştirildi.

47 oy kullanılan seçimlerde başkanlığa Ahmet Yalçın seçilirken, İbrahim Tınmaz ikinci başkan oldu. Yönetim kurulu ise Yalçın ve Tınmaz’ın yanı sıra, Doğan Ünver, Ali Kurt ve Mustafa Yılmaz’dan oluştu.

Divan başkanı Ali Kurt olurken, üyeliklere Ergün Köprücü ve Sebahattin Gelmez getirildi.

Denetim kuruluna da, Ahmet Bostancı, Sebahattin Gelmez ve Ergün Köprücü seçildi.

Yeni başkan Ahmet Yalçın, burada yaptığı açıklamada, Avcılar Parkı yanında bulunan derneğe ait arsayı, Biga Belediyesi ile takas ederek, Kültür Sarayından kendilerine yer tahsis edildiğini söyledi.

Yalçın, Çanakkale Bölgesi Bal Üreticileri Birliğini de yakın bir zamanda kuracaklarını sözlerine ekledi.

Kategoriler : Haber |

BİGA ARICILAR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI .KONRGREDE BAŞKANLIĞA :AHMET YALÇIN
BAŞKAN YARD.İBRAHİM TINMAZ
MUHASİP ÜYELİĞE:ALİ KURT
ÜYELİKLERE:MUSTAFA YILMAZ
DOĞAN ÜNVER
GETİRİLDİ.

Bugün 4 ziyaretçikişi burdaydı! Sabah www.gazetealemi.com

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol
BİGA ARICILAR DERNEĞİ